Boost din privatøkonomi – lån penge til forbrug

05 december 2017 Astrid Pedersen
Boost din privatøkonomi - lån penge til forbrug

Hvis du ønsker at supplere din privatøkonomi med et hurtigt lån, men er usikker på, om du kan klare afdragene eller havner i bundløs gæld – så bør du læse med her.

Der er nemlig slet ikke så høj usikkerhed forbundet med de hurtige forbrugslån, som de gængse skræmmebilleder opstiller. I Luksusfælden bliver de små forbrugslån ofte udråbt som Djævlens værktøj til at vildlede forbrugerne til at optage lån til ågerrenter, og som den sikre vej til gældsfængsel og evig økonomisk fortabelse. Sådan behøver det dog ikke at være. Hvis du har styr på, hvad du foretager dig, og er klar over, hvilke omkostninger, der er forbundet med at optage et hurtigt forbrugslån i den lave ende, er der absolut intet galt i at forsøde en sur periode med et lån, som kan dække de fornødne udgifter.

Lån penge online – det er ikke nødvendigvis farligt

Du skal ikke være bange for, at renterne på dit lån pludselig stiger uventet, eller du bliver slået i hovedet med et gebyr, du ikke havde regnet med. Udbydere af hurtige forbrugslån på internettet er nemlig underlagt meget strenge krav fra Finanstilsynet, som tilskriver, at de skal gøre meget tydeligt opmærksom på alle omkostninger ved lånet. Derfor vil du, før du ansøger om et lån online, være 100% opmærksom på, hvad det vil komme til at koste dig – og således være i stand til at lægge et fornuftigt budget ud fra information om afdragenes størrelse og antal.

robotlaan.dk og hotlaan.dk kan du benytte en såkaldt låneberegner til at fastsætte det beløb, du ønsker at afdrage med på månedlig basis. Samtidig får du et overblik over, hvad lånet kommer til at koste. Det er klart, at jo længere løbetid, og jo mindre beløb, du afdrager med hver måned, jo dyrere bliver dit lån. Men det sætter dig i stand til at sætte et realistisk beløb, du kan betale hver måned, uden at det smadrer dit budget.

Flere Nyheder