single-image

Derfor skal du skifte dine cigaretter ud med noget andet

Mange danskere ryger i dag cigaretter, fordi de ikke kender til andre sundere alternativer til almindelige cigaretter

Du ryger på nuværende tidspunkt måske almindelige cigaretter, fordi det er en vane, og du har måske ikke prøvet noget andet. Intet kan jo erstatte cigaretter, tænker du måske. Det er ikke helt korrekt. En elektronisk cigaret kan faktisk erstatte almindelige cigaretter, og der er kun positive udfald, hvis man skifter. Skifter du dine almindelige cigaretter ud med en elektronisk cigaret, så vil du med det samme ryge et sundere produkt. E-cigaretter er meget sundere end de traditionelle, fordi de blandt andet ikke indeholder de 4000 forskellige giftige (og skadelige) stoffer. Elektroniske cigaretter er faktisk også meget mere økonomiske.

Hvis du som mange andre lægger stor vægt på, hvor langt en bil kører på literen og handler brændstof til de billigste priser, så er e-cigaretter værd at kigge på. Vidste du, at hvis du ryger et bestemt mærke elektroniske cigaretter, så har du faktisk mulighed for at spare et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner, hvis du bare skifter de almindelige cigaretter ud. I denne besparelse er forbruget af det omtalte mærke allerede inkluderet. Du kan derfor sagtens spare meget mere, hvis du holder op med at ryge helt.

Hvis du vil vide, hvilken elektronisk cigaret du skal ryge, så er der faktisk tale om den meget populære og effektive iSmoke. Denne er designet og sælges af den danske virksomhed Club iSmoke, der har eksisteret siden 2009. Du kan derfor være helt sikker på, at du får de bedste varer til de bedste priser ved at købe hos dem.

 

Derfor skal du ryge iSmoke og ikke noget andet

Grunden til at du skal ryge iSmoke i stedet for de mange andre alternativer er blandet andet, at iSmoke hjælper hele 80 procent af dens brugere med at komme igennem et rygestop. Dette er det højeste tal på markedet, og du kan være en del af de 80 procent ved at købe iSmoke i dag. Derudover er produktet faktisk meget billigt i forhold til mange andre alternativer, som du sikkert kan huske, så sparer du jo penge ved at ryge den elektroniske cigaret fra iSmoke.

Skulle du ikke være tilfreds med dit køb fra iSmoke, så har Club iSmoke heldigvis 30 dages fuld garanti, når det kommer til tilfredsheden. Du kan også altid kontakte Club iSmoke, hvis du har spørgsmål til deres produkter eller ønsker at stoppe med at ryge. Køb iSmoke her: https://clubismoke.dk/