single-image

Køb kvalitetsviskerblade og vær mere sikker i trafikken

Efter du har læst overskriften, så tænker du sandsynligvis: “Hvad menes der med, at man kan blive mere sikker i trafikken, hvis man køber viskerblade af god kvalitet?”. Svaret er meget simpelt: Din forrude er en meget vigtig del af din bil, og det er meget vigtigt, at du altid har det bedst mulige syn igennem den rude. Hvis du ikke har det, så bringer du dig selv eller andre i fare. Viskerblade er forholdsvis billige, og de kan sendes med posten (så har du dem efter et par dage). Det er forresten også meget nemt at skifte viskerblade på de fleste biler. Du ved sikkert allerede, hvordan du skal skifte dine viskerblade, men hvis du ikke gør, så kan du med stor sandsynlighed slå det op på YouTube – en søgning plejer at give nogle brugbare resultater.

Hvordan ved man, om viskerbladene er gode?

Hvis du ikke har skiftet viskerblade på din bil i et stykke tid, så kan du godt opleve, at hvis du trækker i håndtaget, der aktiverer viskerne, så bliver det bare værre (dit syn igennem ruden). Det skal ikke være tilfældet. Bliver viskerbladene aktiveret, så skal de kunne fjerne vand og andet skidt fra din forrude, og du skal have et perfekt syn efter dette. Hvis du ikke har det, så er dine viskerblade dårlige, og det er tid til at finde nogle nye.

Hvilke er de bedste viskerblade?

Der findes, som du nok allerede ved, mange forskellige viskerblade – men Bosch viskerblade anses typisk for at være de bedste til prisen. Specielt hvis du køber dem inde på en hjemmeside, hvor priserne er lave i forhold til konkurrenternes. Eksempelvis kan Landberg anbefales (du kan købe viskerblade fra Bosch her https://landberg.dk/viskerblade-bosch-vinduesviskere), fordi de har prismatch, og de har endda gratis fragt, hvis du handler for over 500 kr.