single-image

SEO og linkbuilding fra Klikko.dk

Når du går i luften med et nyt website, en blog eller en webshop, er det vigtigt, at du har en plan for online markedsførings strategi. Det er jo primært via de digitale medier, at din website eller-shop skal kunne findes – du kan godt reklamere via offline medier som for eksempel aviser og ugeblade, men du vil øge din sandsynlighed for besøgende, hvis du sørger for at have din digitale strategi i orden.

Her bør du især prioritere din SEO. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. På dansk bruger vi ordet ”søgemaskineoptimering”, og du har sandsynligvis hørt tale om begrebet i forbindelse med online marketing. Måske har du ikke bidt særligt mærke i det før, men nu er det på tide at spidse øren. For SEO og linkbuilding er en rigtig stor ting lige nu – større end traditionel annoncering i aviser, ugeblade og selv på tv – og du gør klogt i at prioritere god SEO, hvis du ikke vil drukne i mængden af virksomheder, som byder sig til på nettet.

Grunden til, at det er vigtigt at optimere sit site i forhold til søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo, er, at konkurrencen om førstepladsen på disse søgemaskiner er utroligt hård. Dit produkt kan være nok så godt, dine priser nok så lave og dine services nok så udsøgte – hvis du ikke er på side et på søgemaskinernes SERPs (Search Engine Result Pages, de sider, der kommer frem ved søgning på bestemte ord eller sætninger) er det meget lidt sandsynligt, at du kommer til at vinde nogen kunder via Google. Alle undersøgelser peger på, at potentielle kunder og leads vil være tilbøjelige til at tage et af de links, der ligger i top tre, og knap så tilbøjelige til at scrolle længere ned, endsige bladre videre til side 2 eller 3. Derfor skal du helst ligge på side 1 på de søgeord, du har bestemt dig for – og allerhelst i top 5. Ellers ryger dine potentielle kunder direkte til konkurrenten.

Forskellen på din placering og konkurrentens placering er sandsynligvis blot et spørgsmål om, hvem af jer der har den bedste SEO. God SEO opnås blandt andet med kvalitets linkbuilding fra sites med høj autoritet og rating hos Google. Netop denne type backlinking tilbyder Klikko. Med et netværk udelukkende bestående af danske blogs på danske domæner og med danske IP’er, har https://www.klikko.dk/ gennem årene opbygget et solidt grundlag for linkbuilding, der kan hjælpe din website til tops hos Google.