5w40

Super beskyttende Castro 5w-40 motorolie hos landberg.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Castrol 5w-40 motorolie er blandt de mest anerkendte – og anvendte – motorolier på det danske marked såvel som i resten af verden. Hos landberg.dk fører vi et meget stort udvalg af motorolie til båd, bil, motorcykel og plæneklipper – og de populære serier Castrol 5w-40 EDGE TI og Castrol 5w-40 Magnatec/GT til såvel benzin- som diesel drevne motorer.

 

Castrol 5w-40 EDGE TI serien er afløseren for Castrol EDGE. Som en videreudvikling af den populære serie indeholder Castrol 5w-40 EDGE TI serien titanium. Dette gør Castrol 5w-40 EDGE serien bedre i stand til at beskytte din bils motor optimalt under såvel koldstart som høje temperaturer. Castrol 5w-40 EDGE serien er rettet mod det private marked. Alle produkter i serien har præcis de samme godkendelser som de professionelle Castrol 5w-40 EDGE PRO/SLX serier, men er til forskel fra denne ikke tilsat farvestof.

 

Castrol 5w-40 EDGE serien tilhører den type syntetisk motorolie, som er kendetegnet ved at være i besiddelse af multiviskositet – det vil sige, at oliens flydeevne gør den egnet til at beskytte motoren sommer såvel som vinter.

 

Det samme gør sig gældende for den smarte Castrol 5w-40 Magnatec/GT serie, der dog er et skridt videre i udviklingen. Med intelligente molekyler, som bevirker, at motorolien ikke løber bort fra de kritiske dele på motoren, så snart denne stoppes, sørger Castrol 5w-40 Magnatec/GT syntetisk motorolie for, at disse dele også er beskyttet, når motoren startes igen. Under normale omstændigheder sker 75% af sliddet på motoren i opstarts øjeblikket – med Castrol 5w-40 Magnatec/GT olie kan du reducere denne slidfaktor i et ganske betragteligt omfang. De intelligente molekyler i Castrol 5w-40 Magnatec/GT olien klæber sig til motoren og danner et beskyttende lag rundt om motoren, som skåner denne for slid ved høje såvel som lave temperaturer.

 

Der er store besparelser at hente ved at købe den anerkendte og gennemtestede motorolie fra Castro online hos landberg.dk. Klik ind i webshoppen på landberg.dk og se, hvor meget du kan spare, når du køber Castrol 5w-40 motorolie online i stedet for på en tankstation eller hos mekanikeren. Du finder samtlige produkter i Castrols syntetiske motorolie sortiment hos landberg.dk – og i flere størrelser. Samtlige produkter er nøje beskrevet og specificeret, så du ikke går galt i byen, når du køber ind i webshoppen hos landberg.dk.

 

Beskyt din bils motor med olie fra Castrol 5w-40 Magnatec/GT eller Castrol 5w-40 EDGE TI og oplev såvel brændstofbesparelse i det lange løb samt konkret besparelse ved handel online.