Det kan blive dyrt at skaffe sig originalgrafik

27 august 2020 Anders Lundtang Hansen

Mange af os ville nok ønske, at vi kunne se ind i fremtiden, så man for eksempel kunne se, hvad næste uges lotto-tal ville ende med at blive.
Men omvendt gad vi nok ikke vide, hvornår vi skulle dø, hvis vi ikke kunne ændre det udvalg.

Forestil dig dog lige det scenarie, at der lige nu bliver skabt noget originalgrafik, der kan være alt fra noget af et logo, et kunstværk, til en reklame eller lignende, der om 50, 30 eller måske bare 10 år er verdenskendt.

Det sker med garanti lige nu, men vi ved det bare ikke, og så kan den slags komme til at være mange penge værd, selvom man måske bare sidder og fifler med det med en kuglepen på et stykke papir som en skabelon.

Hvis man bare kunne investere i den slags nu, så ville ens fremtid nok være sikret, men man ved ikke, hvor man skal lede efter det.

På samme måde har der nok være mennesker, der har vandret forbi berømte kunstneres malerværksteder for flere hundrede år siden uden at skænke det en tanke, fordi kunstneren var ukendt, og vedkommende blev måske først berømt i sin eftertid – og så var værkerne mange penge værd!

Havde man bare haft den viden dengang, så havde man nok lagt en portion penge i det grafik, så tiden med videre kunne have gjort det flere penge værd.

Derfor skal man også se på, at når man får lavet noget orignalgrafik, så er det måske ikke så mange penge værd nu, men det kan det ende med at blive – det vil kun tiden vise.

I længden kræver det dog, at man får lavet det ordentligt, og det er ikke alle, der evner det, men der findes heldigvis steder, der formår det.

Et godt eksempel er hos: https://www.fluxprint.com/ 

Flere Nyheder