En god frisør skal mere end blot klippe

16 september 2021 Lykke Holzmann Søby

Selvom alle frisører er unikke og har mange vidunderlige træk, er der nogle karakteristika som de bedste frisører altid besidder.

Evnen til at lytte

Den mest betydningsfulde lyttehandling frisøren har, er under det første besøg med en kunde. Det er vigtigt at præcisere, hvad kunden ønsker for at undgå fejlkommunikation. Inden frisøren tager fat i saksen eller blander farven, er det bydende nødvendigt, at frisøren og kunden er på samme side og enige om hvad der nu skal ske.

Gør visioner til virkelighed

En del af at være en succesfuld frisør betyder, at frisøren holder sig opdateret om de nyeste trends. De virkelig store stylister har evnen til at integrere disse tendenser i deres gæsters personlige stilarter. Frisørens gode smag og øje for design bør give dem plads til selv at skabe tendenser. Frisøren skal ikke kun skabe en vision, men også udføre den!

Ærlighed

Frisører skal forstå ansigtsform og hårtyper for at skabe udseende, der supplerer kundens naturlige træk. Frisører skal også være ærlige om, hvad der ser godt ud, og give anbefalinger til at skabe en stil, der matcher hver persons unikke modesans på en måde, der ser godt ud. Ærlighed er at identificere, om det passer godt til kunden.

Tekniske færdigheder

Al ærlighed, kreativitet og lyttefærdigheder i verden kan ikke forsvare en dårlig klipning. Som kunde skal du være sikker på at din frisør er bekendt med en række teknikker og værktøjer og kontinuerligt finpudser sine evner.

Tilpasningsevne

En fremragende frisør kan tilpasse sig skiftende tendenser, nye værktøjer og kundernes visioner, selv dem der er svære at opnå. Frisørens kreativitet, vision og dygtighed er alle meget vigtige elementer for at hjælpe dig med at opnå et fantastisk resultat.

Find den helt rigtige Frisør i Trøjborg allerede i dag og oplev en frisør der lever op til alt det ovenstående og mere til.

Flere Nyheder