Er en alkoholbehandling virkelig på tale for dig?

06 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man har et misbrug kørende, hvor et med alkohol er meget hyppigt forekommende for danskere, så kan man nemt komme til at benægte for sig selv, at der kunne være tale om, at man skal på alkoholafvænning og -behandling.

Sådan noget kunne foregå på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ .

Men et misbrug eksploderer som regel ikke i fuldt flor til at starte med, da det begynder i det små, som man ikke altid lige selv bemærker.

Det kan være fordi, man er opvokset i et miljø, hvor tilstedeværelsen og indtagelsen af alkohollen er meget almindelig, og så begynder man selv i det små, og så eskalerer det.

Andre gange er man måske deprimeret, så man begynder at drikke for at dulme tankerne, eller man finder simpelthen en periode i ens liv, hvor man kan finde god tid til at drikke såsom på en lang ferie, og så kan man ikke stoppe igen, når man kommer hjem.

image

Hvis du tvivler, så er der som regel grund til en alkoholbehandling

Andre gange kan det ligefrem være et forsøg på selvmord at drikke sig ihjel eller et råb om hjælp, at man drikker, så man håber, andre ser en og tager hånd om en.

Det skal vi her ikke gøre os til eksperter over, men vi vil blot fortælle, at hvis du går med tanken om, at det måske er på tide med en alkoholbehandling for dig, så er der måske noget om det.

Selv hvis bare antydningen af tanken melder sig, så er det værd at tage fat i.

Men hvis du tvivler, så kan du snakke med dem omkring dig, om de oplever, at du drikker for meget, for de vil som regel være ærlige overfor dig.

Hvis du ligefrem ikke nænner at fortælle ærligt, hvor meget du drikke, så er der med stor sandsynlighed noget om snakken.

Flere Nyheder