Få et overblik over de mange hundeskåle, du kan vælge

06 April 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Står du til at skulle købe en ny hundeskål til din hund? Så læs endelig med her. Vi kommer nemlig til at give dig et overblik over de mange forskellige hundeskåle du kan købe – for valgmuligheder er der nemlig nok af. 

Her er et udpluk af de hundeskåle, der findes

Keramik skåle 

En første variant du kan få fingrene i, er keramik skåle. Qua deres materiale vil de ofte også veje en smule mere, når de står på gulvet. Det kan naturligvis være en fordel, hvis du har en hund, der er meget ivrig, når der skal spises eller drikkes. Vægten kan nemlig sætte en begrænsning for, hvor meget skålene kan flyttes rundt på. Og så er der en lille sandsynlighed for at skålene vælter. 

Rustfri skåle 

En anden type skåle du kan få fingrene i, er rustfri skåle. Denne type kan også være ideel for de fleste hundeejere, da skålen er ekstra robust. Du kan derfor også se frem til at have en skål, der kan holde i mange år frem. 

hundeskåle

Skvulpeskåle 

En skål du også kommer til at høre om, at skvulpeskålen. Som du måske kan gætte dig til, så er den designet, så der skal ryge så lidt vand ved siden af skålen som muligt. Og det kan være rart. For hvis der er en ting, som ofte ses, når hunde skal drikke vand, så er det, er der er små vandpytter rundt omkring. 

Forhindringsskåle 

En hundeskål du også vil falde over, er forhindringsskålen. Der er ideel, hvis du ønske at give din hund mad indenfor, men du samtidig ønsker at udfordre din hund. En forhindringsskål kan nemlig gøre det sjovere at spise, fordi der skal arbejdes og snuses mere frem til maden. Oplev selv, hvor entusiastisk din hund vil blive, når den skal spise fra en skål som denne: https://www.ostrand.dk/shop/hundeskaale-67s1.html.

More articles