single-image

Flotte og velholdte lokaler til konference og selskaber i Kerteminde

Står du for at skulle afholde en personalekonference eller et seminar for dine medarbejdere, og vil du gerne benytte lejligheden til lidt teambuilding og hygge? Så kan du overveje at lade arrangementet foregå i eksterne lokaler.

Hvor finder jeg et velindrettet konferencelokale på Fyn?

Er du på udkig efter de rette lokaler til afholdelse af dit kursus, din konference eller dit seminar, og må lokalet gerne være lidt ud over det sædvanlige? Så kan du med fordel tjekke Tornøes Hotel.

Tornøes Hotel er et smukt og hyggeligt hotel som ligger i hjertet af Kertemindes idylliske bymidte. Hos Tornøes Hotel finder du, foruden hyggelige hotel værelser og flotte selskabslokaler, en perlerække af moderne møde og konferencelokaler i varierende størrelse.

Uanset størrelsen på dit arrangement og antallet af deltagere vil du hos Tornøes Hotel kunne finde et konferencelokale som matcher dine behov. Samtlige lokaler til konferencer og kurser på Tornøes Hotel er udrustet med såvel behagelige møbler som det mest moderne og tidssvarende AV udstyr. De smukke lokaler er indrettet med respekt for bygningens historiske islæt, og der er kælet for alle detaljer i det flotte decor.

Tornøes Hotel forestår gerne forplejning af dine møde deltagere, såvel under arrangementet som efter. I kan for eksempel vælge at nyde en middag i den til Tornøes Hotel hørende gourmet restaurant, hvor I kan få serveret lækre retter tilberedt af professionelt køkken personale. Og ønsker du at forkæle dine medarbejdere ekstra og særligt meget kan du lade dem indlogere på hotellets værelser som er indrette med alle moderne fornødenheder.

Book lokale til selskaber hos Tornøes Hotel

Foruden konferencer og kurser kan du også vælge af fejre dit bryllup eller din barnedåb i et af de smukke selskabslokaler hos Tornøes Hotel. Læs mere om Tornøes Hotel, og book lokaler eller værelser på hotellets hjemmeside tornoeshotel.dk.