Giv dine unger børnestrømper på på den mest nænsomme måde

24 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er generelt ikke let at få specielt helt små børn i tøjet, når de ikke selv kan finde ud af det, og de ikke kan forholde sig i ro.

Derfor ender man oftest med at have travlt, når man skal ud ad døren, så man næsten skynder sig at kaste tøjet på børnene, og så må man rette det til senere og bede til, at børnene ikke tager det af selv eller ødelægger på det vejen samt gør det snavset.

Men man skal jo også gøre for forsigtigt, når man giver dem trøjer og bukser på, da man ellers kan komme til at vride lemmer af led eller bare give dem lidt skrammer og knubs, for man kan jo ikke mærke selv, om det sidder godt på, man kan bare se det – men det er ikke altid nok.

Dog skal man heller ikke glemme børnesokkerne i denne forbindelse, for børnene skal jo gerne have varme på fødderne, inden de får sko på, og så er det godt for dem at have strømper på indenfor, hvor de ikke må have sko på.

Børnestrømper skal man ikke bare stramme på barnet

Men tænk lige på de små tæer på børnene, der er meget skrøbelige og især i den unge alder, og skulle man komme til at vrikke en barnefod af led, så kan det give vedvarende skader.

Derfor skal man ikke bare give børnene strømperne på som det letteste, men give det lige så god omtanke, som når man giver ungerne alt det andet tøj på.

Man skal først finde ud af, hvad det er for en vej, at strømperne skal vende.
Dernæst skal man rulle strømpen sammen, så man kan trække den over foden på barnet.

Det gør det både lettere at kontrollere, og så sidder der heller ikke strømpetråde i vejen, som kan komme under tåneglene og flå dem af.

Flere Nyheder