Hvornår bør man gå til en ørelæge i København?

21 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan være, at den her ørelæge i København er den, der er tættest på en, eller det er den, som man bliver anbefalet eller henvist fra ens egen læge at gå til, hvorfor man som regel først skal gennem ens egen læge, før man kommer så langt.

Men så er der stadig et mindre springbræt for at nå så langt, for man skal jo stadig gøre op med sig selv, om der overhovedet er en grund til at spørge ens læge, om man bør gå til ørelæge.

For måske har man bare fået et lille sår på øret, som kan ordnes med et plaster, så der ikke er nogen grund til at gå til ens læge med den skavank.

Måske oplever man en forstoppelse i øregangen, men det kan være fra et bad, da man fik vand i øret, eller at der bare er kommet en del ørevoks i ens øre.

image

Der kan man som regel selv læse sig til, hvad man skal gøre, eller ens egen læge kan give en nogle remedier til, hvordan man bedst løser den sag, uden man behøver gå til en ørelæge.

Når der faktisk gælder om at komme til ens ørelæge

Nogle skavanker i øret følger så med den sygdom, som man ligger med lige nu, hvor man som regel skal gøre nogle ting derhjemme for, at det løser sig selv, og det kan ens egen læse anvise en til.

Det kan være en mellemørebetændelse, men hvis den betændelse bliver ved, så kan der være en grund til at så en specialist, der kan se på, om man skal gøre mere ved problemet.

Ellers oplever man måske en smerte eller trykken i øret, som man ingen anelse har om, hvad det kan være kommet af, og her kan en ørelæge med stor sandsynlighed også hjælpe en.

More articles