Malermester på Fyn – hvis du vil helt i mål med renoveringen

22 april 2021 Camilla Skøtt

En omfattende renovering af boligen sætter krav til dine kompetencer som gør det selv-mand – eller til din brug af håndværkere. En af de sidste ting, der skal gøres, er at male vægge, lofter og træværk. Spørgsmålet er, om du skal gøre det selv eller hyre en professionel maler.

Har du været i gang med en totalrenovering af boligen, og er du ved at være klar til at sætte ind med den sidste finish; maling af vægge og lofter? Du kan sagtens kaste dig over arbejdet på egen hånd, hvis er ferm på fingrene og har erfaring med at male. Alternativt anbefaler vi, at du vælger en malermester på Fyn til at varetage jobbet.

Du tænker måske, at det er spild af penge at få en professionel til at udføre arbejdet, men helt ærlig; hvis din renovering af boligen har været så omfattende, så er det da fedt at slutte af med den helt rigtige finish, er det ikke?

Hvis du alligevel maler selv…

… så anbefaler vi, at du forbereder dig godt og bruger lidt penge på at købe værktøj og materialer af god kvalitet. Det betaler sig i sidste ende.

Du er måske fristet af at købe den billige maling, fordi du allerede har lagt mange penge i renoveringen, men det kommer du til at fortryde. Maling af ringe kvalitet er umulig at vaske, og du skal desuden bruge mange flere liter maling, da det sjældent dækker så godt. Du kommer altså ikke bare til at købe mere maling på den måde – du kommer også til at bruge ekstra tid, fordi du sandsynligvis skal male hele tre-fire gange, før malingen dækker fuldstændig.

Har du brug for råd, kan du kontakte en malermester, eller du kan henvende dig hos din lokale farvehandler, der kan hjælpe dig i mål med det rette valg.

Flere Nyheder