single-image

Med det forkerte sind kan du desværre ende som misbruger som maler i Frederikssund

Under de uheldige omstændigheder er det måske ikke alene som maler i Frederikssund, at du kan blive misbruger, da det kan finde sted som maler i mange forskellige steder i landet.

Det vil vi forklare lidt om her, så du kan være opmærksom på signalerne, hvis du selv er i branchen, overvejer at gå ind i branchen eller kender nogle, der befinder sig i den.

For det første er det specielt unge under uddannelse, som man skal holde øje med, da mange personer er ret unge, når de begynder i malerfaget.

Det er heller ikke ligefrem en boglig uddannelse, man er ved at tage her, så måske kommer man også fra en mere forsømt baggrund, der ikke kunne forsørge en på samme måde, og man skulle hurtigt finde noget, hvor man kunne komme ud at tjene penge, fordi man var blevet lidt voksen hurtig.

Og så skulle man også ud at give den gas.

Pas på de faresignaler som maler i Frederikssund og andre steder

Måske er man endda blevet sendt i den retning med en uddannelse fra et jobcenter, fordi man ikke havde noget at tage til og bare sumpede derhjemme, eller man i forvejen havde et misbrug og savnede retning i livet.

Det sidste er specielt farligt.

For så kommer man formentlig ind i et betændt miljø, hvor der florerer mange stoffer, druk og så videre, og det er let for unge mennesker at se sig fristet af den slags under gruppepres eller en opfattelse af at være sej af den grund.

Men det kan sådan set også være som voksen, hvor man måske har det afhængige gen, som man taler om, hvor man kan komme til at indånde for meget af alt den maling – og få smag for det.

Den slags kan føre til et misbrug, som måske bringer dig videre til et endnu værre misbrug af andre præparater.