Red dit parforhold med parterapi på Østerbro

26 februar 2021 Astrid Pedersen

Er dit parforhold begyndt at smuldre i hjørnerne, og går du og din partner konstant hinanden på nerverne? Så bør I overveje parterapi.

Hvorfor gå i parterapi?

Måske tænker du at parforholdet alligevel ikke står til at redde – og selv hvis det gjorde ville du aldrig begynde at involvere en vidt fremmed i jeres interne skærmydsler.

Men der kan være mange gode grunde til at redde et forhold. Er der børn inde i billedet vil disse være den vægtigste grund til at genskabe et sundt og respektfuldt forhold forældrene imellem. Og dette gælder faktisk uanset om I har besluttet jer for at lade jer skille, eller om målet er atter at komme på fode som kærester eller ægtefæller.

Hvor kan min partner og jeg gå i parterapi på østerbro?

Hvis du og din partner – og jeres eventuelle familie – er bosat i eller i nærheden af København kan I med fordel vælge den centralt beliggende klinik Klinikken ved Søerne hvis I ønsker at gå i parterapi. Her finder I nemlig autoriseret psykolog Renate Sommerstad. Renate Sommerstad har mange års erfaring som parterapeut og har igennem tiden hjulpet mange par med at genfinde balancen i forholdet.

Hos Renate Sommerstad kan du forvente en helt igennem professionel behandling som på én og samme til er nærværende og empatisk. Autoriseret psykolog Renate Sommerstad er som medlem af Dansk Psykolog Forening selvfølgelig omfattet af fuld tavshedspligt og behandler alle klienter med respekt og diskretion. Det betyder at alt hvad der bliver sagt i Renate Sommerstads praksis bliver inden for dennes fire vægge. Du kan således trygt gå til parterapi hos Renate Sommerstad sammen med din partner.

Hvis du ønsker at vide mere om parterapi hos autoriseret psykolog Renate Sommerstad kan du læse videre på hjemmesiden renatesommerstad.dk hvor du også kan booke tid til jeres første konsultation.

Flere Nyheder