Sådan gør du din indretning mere minimalistisk

06 januar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Det er blevet meget populært at bo i et minimalistisk hjem, men hvordan opnår du i virkeligheden det? Vi har lavet dette indlæg, for at give dig nogle inputs til, hvordan du kan gøre din stue mere minimalistisk.

Undgå unødvendigt pynt

Det første og det nemmeste at gøre, er at fjerne alt unødvendigt pynt. Fjerne den ekstra vase, fjerne skålen på bordet, og fjerne alt det, som man faktisk ikke har brug for. Der er mange danske hjem, som er spækket med alverdens pyntegenstande, som ikke er relevante for udtrykket i ens hjem. Starter man med at fjerne disse, så er man allerede godt på vej til at bo i et hjem, som er mere minimalistisk.

image

Skjul dine kabler

Der er ikke noget der ødelægger et udtryk som kabler der kommer ned af væggen, eller blive trukket hen langs gulvet. Hvis man gerne vil fjerne sine kabler, så er der flere måder at gøre det på. Man kan gøre brug af kabelbakker, som man automatisk giver et minimalistisk udtryk. Hvis man ikke vil bruge kabelbakker, så skal man trække kablerne i væggen, det kræver dog en del mere arbejde, og oftest også at man har lidt håndværker gemt i sig.

Tænk over dine møbler

Et minimalistisk liv betyder også, at man skal tænke over hvilke møbler man har. Det kan gøres ved at der gøres brug af eksempelvis en mindre sofa, et mindre spisebord eller andet i den stil. Så hvis du har store møbler, så kan det være en idé at åbne rummet op og få noget luft ved at udskifte dem med mindre møbler. Derudover så kan det være, at du skal bruge nogle møbler som har en farve som er anderledes end normen, man skal passe på den ikke bliver for anderledes, da det hurtigt kan give et udtryk som ikke er minimalistisk.

Flere Nyheder