Sådan her kan du gøre din kartoffelsalat både billig og spændende!

04 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Om du er til varm eller kold kartoffelsalat, så kan den faktisk gøres både billigt og indbydende, hvor den er mere smagsholdig end den slags, som du kan købe i butikkerne eller ved at købe de dyreste ingredienser.

Og det plejer ellers ikke i dine ører at passe sammen, at man kan få mere smag ud af at gøre tingene billigere, medmindre man fylder en ret med grumme smagsforstærkere og mærkelige E-numre.

Men den er sådan set god nok, og vi skal vise dig hvordan.

Dog skal du nok væbne dig med tålmodighed, før det kan lade sig gøre, men man siger som bekendt, at alt godt kommer til den, som venter.

Det drejer sig ganske enkelt om, at du får både en urtehave og en køkkenhave derhjemme, og selvom du ikke bor i hus, så kan du dyrke den slags på en altan – og ellers findes der måske et fællesareal i jeres gårdhave, hvor du kan dyrke den slags eller tage et sted hen, hvor man må det.

Den lækre kartoffelsalat til den tålmodige

Som du nok har regnet ud, så laver man ikke lige den her udgave af kartoffelsalaten om aftenen, når man har fået idéen om morgenen, medmindre man allerede har planlagt dette i god tid.

For du skal hen at så kartofler og krydderurter, som du kan bruge til at lave din kartoffelsalat, og når du har dyrket det selv, skal du jo ikke hen at betale for det efterfølgende.

Så bliver salaten virkelig frisk og med dine egne hjemmedyrkede ingredienser, og det er en følelse, der ikke lige er til at slå.

Alternativt kan du jo købe nye kartofler på en gård, men så skal du som bekendt hen at betale penge for dem, men så er indholdet trods alt stadigvæk friskt.

Hvis du ikke har prøvet sådan en udgave af en kartoffelsalat før, så er det da ved at være tid!

Flere Nyheder