Tilbagebetal dit bil lån til tiden!

01 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Tilbagebetal dit bil lån til tiden!

Det kan lyde lidt omsonst at sige til et voksent menneske, som har tilladelse og en alder til at tage et lån, at vedkommende skal huske at betale sit bil lån tilbage rettidigt.

Men man ser jo i TV, at man udstiller danskere, der ikke kan finde ud af at styre deres økonomi, at synderen ofte er en nedadgående spiral, hvor der blev taget et hurtigt lån på et tidspunkt, som jo kunne være for at låne til bil, hvorefter man misligeholder det.

Det medfører, at man pludselig får en rykker om, at man ikke har betale en given afbetaling, eller at man slet ikke har betalt lånet tilbage.

Dette kan skyldes, at man havde sat betalingen til at foregå automatisk, men man har så ikke tjekket, om der var penge på kontoen, som kunne trækkes derfra.

Så bliver man desperat, som de rykkere hober sig op, så man tager et kviklån for at komme de værste rykkere til livs, men det er blot at hælde benzin på bålet i den tro, at alt væske slukker ild.

For så har man bare taget endnu et lån, og specielt kviklån har en virkelig høj rente, og før du har set dig om, så er det bare et spørgsmål tid, før der kommer endnu flere rykkere ind i den elektroniske postkasse eller via en gammeldags rudekuvert.

Det er en nedadgående spiral.

Så før du tager et bil lån, så se ud i fremtiden og overvej, hvordan dine fremtidige forhold ser ud, så du har en god antagelse om, hvorvidt du evner at betale dette lån af til tiden, eller det ser helt umuligt ud.

Det er virkelig ikke den bil værd, hvis du ender i en gældsfælde.

Læg et budget, der peger ud i fremtiden, så du ved, om det kan være sig på både kort og lang sigt at få taget et lån til en bil.

Flere Nyheder