Volvo står for kvalitet og innovation

13 February 2024 Lars Pedersen

editorial

Volvo er et firma, som mange forbinder med pålidelighed, sikkerhed og svensk kvalitetsdesign. Fra de beskedne begyndelser i 1927, har Volvo vokset sig til et globalt anerkendt mærke inden for både personbiler og kommercielle køretøjer. Med en dedikeret indsats for innovation og bæredygtighed, fortjener Volvo et dybdegående kig ind i, hvad der gør mærket så specielt og betroet af millioner af bilister rundt om i verden.

Fra støbejern til sikkerhedsikoner

Volvo blev grundlagt i Gøteborg, Sverige, med ambitionen om at producere biler designet til de krævende svenske vej- og vejrforhold. Navnet “Volvo” stammer fra det latinske “volvere”, som betyder “at rulle”, og det blev hurtigt et synonym for robusthed og kvalitet. Virksomheden startede med at producere støbejernprodukter og komponenter før de bevægede sig ind i bilindustrien, hvor fokus var at lave sikre og solide biler.

I 1959 indførte Volvo noget, der ville ændre bilindustrien for altid: trepunkts sikkerhedsselen. Denne opfindelse er sandsynligvis en af de vigtigste sikkerhedsfeatures i biler nogensinde og er stadig en standard i dag. Det illustrerer virksomhedens dedikation til sikkerhed, en kerneværdi som Volvo fortsat prioriterer højt. I årenes løb har Volvo fortsat med at innovere, introducerende nye metoder til passiv og aktiv sikkerhed som har sat standarder, som andre bilproducenter stræber efter at følge.

Volvo har ikke bare sin historik at bygge på; firmaet har også fulgt med tiden og tilpasset sig den moderne verden. I dag er Volvo en forløber inden for bilteknologi og bæredygtighed. Med indførslen af den første hybrid SUV, XC90 T8, markerede Volvo en ny æra af innovative motorteknologier og deres engagement i en grønnere fremtid. Volvo har ligeledes forpligtet sig til målet om, at fra 2025 vil 50% af deres globale salg bestå af elektriske biler, hvilket viser virksomhedens vision om en mere bæredygtig mobilitet.

Volvo

Kundetilfredshed og service

At eje en Volvo er en oplevelse, som ofte er forbundet med en høj grad af kundetilfredshed. Dette kommer ikke kun fra køretøjets ydeevne og pålidelighed, men også fra den service, som ejerne modtager. Volvo forhandlere og servicecentre lægger stor vægt på kunderelationer og stræber efter at tilbyde en service, som lever op til mærkets rygte.

For Volvo ejere i Danmark betyder det, at de kan forvente en service, der matcher deres køretøjs kvalitet. Ved planlagt vedligeholdelse, en Volvo skade reparation eller blot rådgivning omkring deres bil, kan kunderne stole på forhandlere som Volvo autoriserede forhandlere og værksteder, der går ikke går på kompromis med kvaliteten af serviceydelserne.

More articles