Få nye flotte trægulve efter en afslibning

07 juni 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Er dine trægulve blevet grå og matte at se på i stedet for varme og gyldne, er det tid til at få dem afslebet. Det er noget du selv kan gøre, men det er også muligt at få et gulvafslibningsfirma til at gøre det. Ofte er der ikke mange penge at spare, hvis man også regner de timer man bruger på projektet og alt andet lige vil det endelige resultat også blive flottere, når det er erfarne og professionelle til at udføre opgaven, end en der aldrig har gjort det før.

Du kan se mere på https://ggulve.dk/gulvafslibning-gentofte. Uanset om du selv vælger at afslibe gulvene eller får et firma til at udføre opgaven er det vigtigt at du gør gulvene klar inden start. Vælger du selv at slibe er det særlig vigtigt, da du betaler for maskinen fra du forlader butikken og så er det ærgeligt, at den skal stå ubenyttet, imens du gør gulvene klare.

gulvafslibning gentofte

Vask dine gulve før du sliber

Dine gulve skal være nyvasket inden de afslibes, for ellers vil det gamle skidt og snavs ende nede i dine nye afslebet gulve. 

Du, eller firmaet skal også gå gulvene efter for løse søm, for de vil ødelægge det dyre sandpapir. Det har den ekstra fordel at du ikke vil have knirkende gulve. 

Når dine gulve er blevet afslebet, skal de behandles før du tager dem i brug. De skal behandles enten med lak, lud eller brun sæbe. Det er nemmest at holde gulve der er blevet behandlet med lak, men du mister den varme gyldne farve, som trægulve ellers er kendt for. Gulvene skal have mindst tre omgange med lak eller sæbe før de er mættet. 

Det er en god ide at undgå at gå på dine gulve med udendørs fodtøj. Det vil få dem til at forblive pænere længere, da du ikke bringer så meget snavs ind.

Flere Nyheder