Hav styr på loven ved en afbudsrejse

07 July 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

I sig selv er det smart at kende til, hvordan man er stillet, når man booker billige afbudsrejser både med ens forsikring, og hvad lovgivningen siger omkring dette område, for man skal jo også passe på, at man ikke bestiller en falsk afbudsrejse.

Men loven er også værd at kende, når man skal rejse et sted hen med en afbudsrejse, og man måske ikke er så bekendt med slutdestinationen.

For man er måske den type, der altid rejser det samme sted hen hvert år, så man næsten betragter det som ens andet hjem, hvor man kan sproget, kulturen og skikkene næsten ud og ind.

Men i år har du lyst til at være lidt mere eventyrlysten, så i sidste øjeblik booker du en afbudsrejse til et sted i verden, hvor du aldrig har været før.

Det kan kun blive spændende – men ved du også, hvad du kommer frem til?

Det er godt at kende de vigtigste lovgivninger ved destinationen på en afbudsrejse

Derfor har du haft mest travlt med at pakke nogenlunde fornuftigt, forny passet og forsøge at finde et ledigt hotel til, når du ankommer og bare lige kort se, hvad der er at opleve.

Således kiggede du ikke på sådan noget med, hvad loven siger om dette land.

Det er klart, at man ikke kan sætte sig ind i alle paragrafferne – dem kender man jo ikke i sit eget hjemland udenad.

Men hvis man nu skal ud at køre, så bør man kende færdselsloven, og når man indrejser, så bør man også tjekke, hvad man importerer, for der kan være strenge regler og krav med sådan noget.

Det samme skal du se efter, når du udrejser og eventuelt tager souvenirs med hjem – hvad må du, og hvad må du ikke?

Man skal jo helst undgå at ende i fedtefadet. 

More articles