Jernskrot kan man finde med magnetfiskeri

16 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Jernskrot kan man finde mange steder, og man kan måske også aflevere det nogle steder, hvis man finder det, og der er værdi i det, som andre kan sælge videre eller bruge.

Det kunne jo være https://www.genbrugsskrot.dk/jernskrot 

Man kan finde den slags ved at kigge på ens lofter, i garagen, i et skur, i kælderen; eller man kan tage ud at samle storskrald ind, inden det bliver hentet og leveret til genbrugspladsen.

Selv på nogle genbrugspladser er der mulighed for at hente den slags jernskrot.

Men en af de mere moderne måder at gøre det på er ved at benytte sig af magnetfiskeri.

Godt nok har man hørt, at der kan være metaller i fisk, men man fisker ikke så meget med denne metode for at fange fisk, men mere for at få noget metallisk på krogen.

Det er lidt at sammenligne med at bruge en metaldetektor – bare på vand!

Find spændende jernskrot med magnetfiskeri

Magnetfiskeri kan man både gøre ved at sejle ud i søer, åer og på havet i båd og så fiske derfra, men man kan også gå langs strandkanten eller en anden kant ved et vandområde, da det oftest er her, at nogle ting bliver skyllet op.

Derfor er det som regel heller ikke de ældste ting, som man finder, på samme måde som man gør det med en metaldetektor, men det kan jo ske.

Dog skal man nok være forberedt på at finde indkøbsvogne, gamle cykler og meget andet, men det kan jo så sælges som skrot.

Andre gange kan man finde gamle jernvåben eller tilsvarende.

Dog er det ikke sikkert, at man kan beholde det eller sælge det videre, så hvis man er i tvivl om dette, så skal man indlevere det til myndighederne eller et museum for at høre, hvad man gør herfra.

God jagt!

Flere Nyheder